Belintra je vodeći Evropski dobavljač logističkih rešenja. Oni su mnogo više od dobavljača opreme. Oni razvijaju neophodnu infrastrukturu, omogućavaju organizacione i logističke procese i implementiraju funkcionalna rešenja.

DND Commerce je distibuter medicinskog nameštaja renomiranog proizvođača iz Belgije – Belintra. Nudimo Vam širok asortiman rešetki za formiranje setova instrumenata (različitih dimenzija), korpi  za sterilizaciju materijala (za folije, pakete, instrumente….), otvorene/zatvorene  police za skladištenje sterilisanog materijala – modularni i pokretni sistemi, zatvorene sisteme (kolica) za transport materijala, kao i brojne druge proizvode.

Zahvaljujući efikasnim skladišnim i transportnim rešenjima, svaka zdravstvena organizacija može da poboljša vreme i sredstva uložena u dobrobit svojih pacijenata. Ovo važi za sva odeljenja: sterilizacija, operaciona sala, hitna služba, intenzivna nega, farmacija…

Tokom 40 godina, Belintra je razvila bogato iskustvo u logistici, zbog čega je i postala pravi stručnjak. Linije različitih proizvoda razvijane su da služe potrebama određenih odeljenja, kao i transportna i skladišna rešenja koja se mogu koristiti u različitim odeljenjima.

Mnogi od proizvoda su dizajnirani tako da se uklope u širok spektar potreba. U slučaju da standardne strukture nisu dovoljne, imaju rešenja koja se mogu prilagoditi specifičnim zahtevima objekta.

Belintra medicinski nameštaj

Belintra Sterisystem

Belintra Steri ID

Ubeflex

Medication Security and Mobile IT

PREUZMITE KATALOG