Dragi saradnici,
Ovim putem želimo da Vam se iskreno zahvalimo na poverenju i saradnji  i da sa Vama podelimo lepe uspomene koje nosimo sa sobom iz 2017. godine, a kojih ste Vi deo.

Uspeh DND Commerce-a je i Vaš uspeh, jer ste nam Vi neprestana motivacija da damo svoj maksimum i postanemo još bolji.

Kao najvažnije dostignuće u godini iza nas, izdvojili bismo, pored internih i eksternih edukacija, prvu elektronsku knjigu
„Priručnik za sterilizaciju u medicini – Vodič za medicinske sestre i tehničare“ – http://digitalneknjige.medapp.rs/prirucnik_za_sterilizaciju_u_medicini/.

Uz ovo, omogućili smo da „Priručnik za sterilizaciju u medicini – Vodič za medicinske sestre i tehničare“ bude dostupan i u formi aplikacija za mobilne telefone,
za Android i IOS operativne sisteme. Shodno tome,  „Priručnik“ možete imati u svakom trenutku kod sebe, na svom mobilnom telefonu.

A sada, kako se bliži kraj 2017. godine, pripremili smo Vam mali poklon..

Predstavljamo Vam DND Commerce aplikaciju!

Aplikaciju možete skinuti na Google Play Store-u – za Android telefone i na App Store-u – za Apple telefone. Kao i preko QR kodova (tako što u aplikaciji viber, odete na opciju more i kliknete na QR code scanner, skenirate kod na slici i direktno će Vas odvesti na DND Commerce aplikaciju).

QR kod za Android telefon

QR kod  za IOS telefone

Od sada više nećemo komunicirati preko mejlova, već ćete sve najvažnije informacije i vesti dobijati putem push notifikacija na svoje telefone.
Trudimo se da pratimo savremene tokove razvoja u informacionim tehnologijama i da svakim danom budemo sve bliži našim korisnicima.
Preko aplikacije ćete moći da saznate više o kompaniji DND Commerce, da se informišete o narednim događajima (kongresi, simpozijumi),
kao i da se prijavite za internu ili eksternu edukaciju koju organizujemo.

Najiskrenije Vam se zahvaljujemo na dosadašnjem poverenju i podršci.

Želimo Vam ULTRA srećne božićne i novogodišnje praznike!

Vaš