Došao je kraj i ove teške godine, godine koju je obeležio Covid 19. Iako smo i dalje u jednom vidu izolacije i nismo u mogućnosti da narednu godinu dočekamo kako dolikuje. Svakako je prisutna praznična euforija i želja za boljom narednom godinom. Baš to vam i želimo… srećniju, veseliju i godinu punu druženja i ljubavi. Da ovu godinu ostavimo iza sebe i probamo da zajedno prebrodimo posledice koje je ostavila.

U protekloj godini naše medicinsko osoblje se pokazalo kao jako hrabro, bili su nam velika potrška i na sve načine su se borili sa pandemijom.

Ovim putem im poklanjamo akreditovane testove, pomoću kojih mogu osvojiti 5 KME bodova za licencu.

Online poklon testovi

Srećna Nova 2021 godina,

želi vam Vaš DND Commerce

 

The end to this difficult year has come, marked by Covid 19. However, we are still in a sort of isolation, not being able to welcome the next year as it should be. There’s certainly a feeling of holiday euphoria present, as well as our wishing for a better new year. That is exactly we wish for you… a happier, more joyful and a year full of love and friendship. Let’s leave this year behind and try to overcome the consequences together.

In the past year, our health workers have shown great courage and support, and fought with pandemic in many different ways.

Our gift to them are accredited tests, with which they can win 5 KME points to obtain a license.

Happy New Year 2021,

your DND Commerce.