Naša kompanija zatvara ovu godinu za korak ispred drugih na putu uspeha, ostvarenih ciljeva i poslovnih postignuća. Ponosno možemo da kažemo da smo organizovali dva akreditovana seminara u aprilu i maju ove godine, da smo bili učesnici brojnih međunarodnih simpozijuma i kongresa u Crnoj Gori, Italiji, Holandiji, Francuskoj, Nemačkoj, Bosni, Makedoniji… Ugostili smo brojne inostrane predavače i stručnjake iz renomiranih svetskih fabrika i bili smo gosti u njihovim postrojenjima širom Evrope.

DND Commerce je i ove godine organizovao brojne edukacije za medicinsko osoblje širom regiona nastavljajući tako svoju misiju podizanja standarda sterilizacije na viši i napredniji nivo. Bili smo prisutni na svim najznačajnijim domaćim i inostranim okupljanjima stručnjaka iz oblasti medicine čime smo samo učvrstili svoju prepoznatljivu i lidersku poziciju na polju napretka i unapređenja zdravstvene nege u zemljama regiona. Stoga sa zadovoljstvom zatvaramo ovu 2019-tu godinu spremajući brojna iznenađenja koja vas očekuju u godini koja sledi!

Hvala vam što ste bili sa nama i ove godine – za korak ispred drugih!

Pratite nas i dalje putem naših društvenih mreža ( Twitter Facebook Linkedin, Instagram , Youtube)aplikacije DND Commerce .

Kolektiv DND Commerce-a, na čelu sa direktorom Dejanom Petrovićem, čestita vam predstojeće novogodišnje i božićne praznike, sa željom više od drugih!