You are currently viewing Nedelja Italije

Nedelja Italije

  • Post category:Vesti
Nedelja Italije

Na šta nas prvo asocira termin „Made in Italy“? Na Rim, Milano, Torino, modu…

To jeste zaista tako. Italija je sinonim za modu, eleganciju i kvalitet. Razni modni brendovi koji su level high u svetu tekstila i obuće su upravo made in Italy. Ali kada se govori o kvalitetu i zemlji koja je majka moderne industrije, termin moda ima više značenja i širok spektar proizvoda. Kako jedna narodna poslovica glasi „Zdravlje je uvek u modi“. Upravo taj termin je nama važan. Obuti dobro zdravlje i obući najlepši osmeh.

Sprovešćemo vas kroz kompanije koje svojim doprinosom i kvalitetom proizvoda čuvaju zdravlje i vraćaju osmeh na lice.

Steelco by Miele group – prepoznatljiv naziv mnogima u svetu visoko kvalitetnih uređaja i aparata.

Aparati za mnoga bolnička odeljenja, nezamenjivog kvaliteta i u korak sa savremenom tehnologijom.

Nex – sve što je potrebno za hiruršku higijenu ruku i održavanje igala bez konektora, u praktičnom i modernom pakovanju.

CBM – odeljenjima sterilizacije jako poznata kompanija koja svojim korpama za sterilizaciju čini ceo proces lakšim, a parnim sterilizatorima čuva vreme i čini ceo proces ekonomičnijim.

Gandus – svojim savršenim smislom za dizajn i uloženim trudom, pruža korisniku najbolji i olakšan način pakovanja i pripreme za sterilizaciju instrumenata.

Printex – kako bi se sklopila jedna celina, svaki paket pripremljen za sterilizaciju potrebno je obeležiti, shodno tome kompanija Printex je dizajnirala set za markiranje i time mislila na svaki potreban detalj, kako bi se proces ispratio do kraja.

Adranox – ova mlada kompanija i ako je navodimo možda poslednju svakako je jedna od važnijih po proizvodima i kvalitu. Ona nam zapravo, pruža novi vid dezinfekcije i svojim sastavom diže je na viši nivo. Pruža nam sve ono što nam je danas preko potrebno i time čuva naše zdravlje.

Ovo je samo malo predstavljanje naših dragih partnera koji zajedno sa nama vode računa o vašem zdravlju i nude najbolji kvalitet. Jer kvalitet je made in Italy.