U Crnoj Gori od 17. do 19 oktobra kompanija DND Commerce će u okviru III Kongresa Stomatologa Crne Gore prezentovati novine u asortimanu proizvoda za sterilizaciju i održati stručno predavanje na temu ”Pakovni Materijal za Sterilizaciju i Protokoli Procesa Kontrole Sterilizacije”.

Prezentacija u Hotelu “Mediteran”

Dejan Petrović, Generalni Direktor i Manager DND Commerce, održaće u četvrtak 17.oktobra u 18h, u sali B8 hotela “Mediteran” u Bečićima, edukativno predavanje na kojem će doktorima stomatologije iz zemlje i inostranstva prezentovati pakovni materijal i sterilizacione uređaje naše kompanije uz akcenat na deo distributivnog programa namenjenog stomatološkoj praksi.

Predavanje će obuhvatiti i upoznavanje prisutnih gostiju sa protokolima procesa kontrole sterilizacije kao i značajem istih u dobroj medicinskoj praksi. Pridržavanje međunarodnih standarda kvaliteta predstavlja stub uspeha, prepoznatljivosti i kredibiliteta naše kompanije. To nam obezbeđuje lidersku poziciju u edukaciji i opremanju zdravstvenih ustanova zemlje i regiona sterilizacionim uređajima najcenjenijih svetskih proizvođača. 

Pored navedenog, prisutni će imati priliku da prisustvuju i demonstraciji kompletnog sterilizacionog procesa instrumenata u stomatologiji:

  1. Mehaničkom čišćenju upotrebljenih instrumenata
  2. Sušenju i inspekciji očišćenog pribora
  3. Procesu pakovanja dezinfikovanih instrumenata
  4. Procesu sterilizacije u parnim sterilizatorima

Pozivamo sve zainteresovane da isprate naše učešće na Kongresu putem društvenih profila kompanije (Twitter ,You Tube , Linkedin) kao i da se za više informacija obrate našoj službi marketinga:

#kongresstomatologa #stomatologija #sterilizacija #dndcommerce

Iva Pavlović
marketing DND Commerce
email:marketing@dndcommerce.rs
kontakt tel: +381(0)65 2543 436