Gandus lepilice za rolne i kese

Gandus je svetski poznata firma u proizvodnji lepilica za zavarivanje folija – rolni za sterilizaciju.

Porodična firma Gandus  Saldatrici je osnovana i razvijala se u Milanu, i još uvek je u potpunosti priznata u tradicionalnoj filozofiji kapitala Lombard. Gradila je uspeh iz godine u godinu, bez donošenja naglih odluka ali i sa ciljem da iskoristi prilike na tržištu.

1890. godine – Prospero Gandus počinje da proizvodi i prodaje koverte i papirne nalepnice i postepeno proširuje delatnost.

1954. godine – sa pojavom polietilenske vrećice, Gandus projektuje i izrađuje prvu Gandus impulsnu mašinu za zaptivanje, za njihovo zatvaranje.

Danas se Gandus pojavljuje kao kompletna i profesionalna firma u oblasti pakovanja. Fokusiran na najveća tržišta, sa bitnom konkurentskom prednošću, danas nudi čitav niz koji se sastoji od preko sto verzija ručnih, polu-automatskih i automatskih mašina, u mogućnosti da ponudi kvalitetno rešenje za sve potrebe pakovanja.

Ime Gandus postalo je sinonim za globalna rešenja pakovanja.

2015. godine – nakon dugogodišnjeg istraživanja i rada, nastala je lepilica „V-seal” koja omogućava centralnim sterilizacijama da iz različitih dimenzija rolni naprave gotove kese različitih dužina. Korisnik sam određuje dužinu i broj napravljenih kesa. Ono što je najbitnije je to što kesa ima „V” var i automatski olakšava aseptično otvaranje kese nakon procesa sterilizacije. Ukratko, „V-seal“ radi umesto vas u skladu sa svim svetskim normama i standardima.