ONE4ALL – stanica za pakovanje

Upoznajte ONE4ALL – sistem za pakovanje kompanije Gandus

Ukoliko ste zaposleni u centralnoj sterilizaciji i svakodnevno radite na pakovanju medicinskih instrumenata i uređaja, znate koliko je važno da vam svi neophodni aparati i uređaji budu na dohvat ruke, kako bi se proces pripreme i pakovanja instrumenata i uređaja u kese za sterilizaciju odvijao brzo i nesmetano.

Slušajući potrebe i zahteve krajnjih korisnika, inženjeri kompanije Gandus dizajnirali su kompaktnu i lako prenosivu stanicu za proizvodnju kesa za sterilizaciju iz rolni, kao i pakovanje instrumenata u kese za sterilizaciju – ONE4ALL.

ONE4ALL – praktična i jedinstvena stanica za pakovanje

Kako i samo njeno ime kaže, jedan za sve, ONE4ALL je kompletno opremljena stanica koja sadrži sve neophodne uređaje koji će olakšati procese pakovanja, a zauzeti minimalno prostora.

Napravljena od aluminijuma i nerđajućeg čelika, ONE4ALL nudi kako električni, tako i Ethernet konektor, čime je omogućeno praćenje svih neophodnih podataka. Stanica je takođe idealna za male prostorije, jer ne zauzima mnogo mesta, a zahvaljujući točkićima, mobilna je i može se pomeriti odnosno postaviti gde želite za vrlo kratko vreme.

Ovaj sto je dizajniran tako da se na jednom mestu mogu postaviti tri Gandus lepilice: rotaciona lepilica Pura, Vseal.it uređaj za pravljenje kesa sa V-varom, kao i impulsna lepilica Medical H 610.

ONE4ALL podesivi sto po visini je idealano rešenje budući da je sačinjen od uređaja za termičko zatvaranje INTEGRApak kesa (SMS kesa), uređaja za pravljenje kesa sa V-varom iz Tyvek rolni (rolne za plazma sterilizaciju), kao i kesa iz ULTRA (polipropilenskih) i BOP rolni.

Preuzmite katalog i upoznajte se sa ostalim prednostima i specifičnostima ovog Gandus proizvoda.