Kompanija DND Commerce Vas sa velikim zadovoljstvom poziva da uzmete učešće na stručnom seminaru pod nazivom „Dekontaminacija endoskopa – standardi i protokoli“, koji će se održati 11. maja 2019. u hotelu Hilton u Beogradu.

Stručni skup akreditovan je od strane Zdravstvenog saveta Srbije pod rednim brojem A-1-1008/19 kao nacionalni seminar I kategorije bez učešća kotizacije. Seminar nosi 12 bodova za predavače, 6 bodova za učesnike i akreditovan je za lekare, stomatologe, medicinske sestre i zdravstvene tehničare.

Svi zainteresovani učesnici mogu se prijaviti za učešće prijavom putem formulara u nastavku.

 

Prijavljivanje na akreditovani seminar “Dekontaminacija endoskopa – standardi i protokoli” je završeno. Za obaveštenja o budućim edukacijama i seminarima savetujemo Vam da nas pratite na društvenim mrežama – Facebook, Instagram  i Linkedin, da preuzmete DND Commerce aplikaciju, kao i da pratite naš vebsajt i sekciju Vesti.

 

Osigurajte svoje mesto na vreme, prijavite se već danas, upišite u vaše kalendare 11. maj i budite za korak ispred drugih.

Naša kompanija već dugi niz godina sprovodi kontinuiranu edukaciju iz oblasti dezinfekcije budući da stalni razvoj savremenih tehologija diktira nove trendove u samim procesima reprocesiranja endoskopa.

Na seminaru „Dekontaminacija endoskopa – standardi i protokoli“ svi polaznici će imati priliku da se upoznaju sa savremenim metodama i protokolima reprocesiranja endoskopa, najsavremenijom mašinskom opremom za reprocesiranje istih kao i načinom na koji nam upotreba mašinskih uređaja sprečava pojavu bolničkih infekcija i ujedno štedi vreme u samom procesu pretpranja, pranja i sušenja.

Budite za korak ispred drugih, upoznajte se sa novitetima kroz prezentacije eminentnih predavača iz Srbije i inostranstva.

Takođe vas pozivamo da preuzmite DND Commerce aplikaciju sa Apple Store-a i Google Play Store-a, kao i da nas zapratite na društvenim mrežama Instagram, Facebook i Linkedin.