sistem pakovanja

Sistem za pakovanje

  • Post category:Vesti

U cilju modernizacije i želje da se omogući olakšan rad, naša kompanija DND Commerce d.o.o. u saradnji sa kompanijom Gandus iz Italije, patentirala je proizvode koji umnogome olakšavaju proces pakovanja.

Kako i samo ime kaže, jedan za sve, ONE4ALL je kompletno opremljena stanica koja sadrži sve neophodne uređaje koji će olakšati procese pakovanja, i zauzeti minimalno prostora, a dizajn omogućuje skladištenje svih potrebnih ambalaža. Njen dizajn i kompaktan izgled pružaju siguran i bezbedan rad korisnicima.

ONE4ALL –  podesivi sto po visini je idealano rešenje budući da je sačinjen od uređaja za termičko zatvaranje INTEGRApak kesa (SMS kesa), uređaja za pravljenje kesa sa V-varom iz Ultra, BOP, Tyvek rolni. Sistem je fleksibilan, može se postaviti bilo gde jer je opremljen točkovima, specifično napravljenim za upotrebu u bolnicama.Električno podešavanje visine prema visini rukovaoca. Upotreba aluminijuma i nerđajućeg čelika omogućava lako i efikasno čišćenje i dezinfekciju.

Sastavni deo ONE4ALL stanice je nezamenjiva i jedinstvena lepilica Vseal.it

Vseal.it je veoma fleksibilan i štedljiv, prilagodljiv je svim dimenzijama rolni i podesiv na ekranu osetljivom na dodir. Pored konstantne potrebe da olakšaju rad krajnjeg korisnika, kompanija Gandus takodje ide u korak sa savremenom tehnologijom i čini korišćenje uređaja što jednostavnije.

Ovaj sistem automatski kontroliše temperaturu varenja, silu i brzinu. Jedna od prednosti lepilice je automatsko zaustavljanje rada u slučaju da neki od parametara izađe iz opsega.

Kao distributivni uvoznik, sa ponosom preporučujemo lepilicu sa jedinstvenim sistemom lepljenja i V varom, sistemom koji je među prvima u svojoj kategoriji.