6.Kongres Gastro Hirurškog Kluba održan je od 25-26.oktobra u Hotelu “Tonanti” u Vrnjačkoj Banji. Jedan od Sponzora ovog kongresa bila je Naša Kompanija koja se predstavila prvog dana Kongresa sa predavanjem na temu “Mašinsko Pranje Endoskopa – Standard ili Izazov “. Kao regionalni zastupnik renomirane kompanije Steelco, ponudili smo posetiocima kongresa priliku da se upoznaju sa sterilizacionim uređajima za reprocesiranje endoskopa iz proizvodne linije ove kompanije koji su bili izloženi na našem štandu ispred kongresne sale.

Standard ili izazov

O Prednostima i Standardima Automatskog Reprocesiranja Endoskopa, kao i o Izazovima u Svakodnevnoj Medicinskoj Praksi, govorio je Vladimir Ivošević, Sales and Service Specialist kompanije DND Commerce koji je spomenutu temu predstavio okupljenim lekarima i zvanicama. Akcenat predavanja stavljen je na sigurnost, bezbednost i kontrolu infekcije koja se postiže poštovanjem protokola reprocesiranja endoskopa i EN ISO 15883 standarda.

Zahvaljujemo se našim partnerima u organizaciji ovog događaja – kompaniji “ARIA Conference & Events doo” i Hotelu “Tonanti” u Vrnjačkoj banji koji je bio domaćin ovog kongresa. Pozivamo vas da nas i dalje pratite putem naših društvenih mreža ( Twitter Facebook Linkedin, Instagram , Youtube)aplikacije DND Commerce i ostanete u toku sa terminima novih edukacija koje vam spremamo.

#kongresgastrohirurskogkluba #dndcommerce #endoskop #steelco #sterilizacija #edukacija

Iva Pavlović
marketing DND Commerce
email:marketing@dndcommerce.rs
kontakt tel: +381(0)65 2543 436