Kompanija DND Commerce će prisustvovati simpozijumu Udruženja za sterilizaciju i dezinfekciju Srbije sa temom “Pranje i čišćenje hirurških instrumenata”, koji će se održati 28.novembra u kongresnoj sali hotela Holiday Inn. Na našem štandu ćete moći da se upoznate sa delom našeg distributivnog programa i da se informišete o budućim edukacijama koje vam spremamo.

Za korak ispred drugih!

Organizovanje edukacija nam je jako važno jer nam je cilj da ljudima objasnimo i naučimo ih, ne samo pravilnom rukovanju aparatima ili instrumentima, već pravilnom razmišljanju o procesu i toku kontrole sterilizacije. Kao kompanija, mi konstantno ulažemo u znanje, u posvećenost poslu i u nove tehnologije što nam daje vetar u leđa da idemo sve dalje i pružamo sve više. Verujemo da će apsolutno svaka zdravstvena ustanova u regionu prepoznati snažnu poruku koju već decenijama šaljemo i pristupiti novom modelu kontrole i sprovođenja procesa sterilizacije i dezinfekcije imajući u vidu da smo svi mi – potencijalni pacijenti jednog dana. Bitno je da mislimo i na sebe i na druge i da zaštitimo i sebe i druge ulaganjem u opremu koja garantuje i sigurnost lekaru i sigurnost pacijentu, uz posebnu pažnju na medicinsko osoblje koje je ključan faktor da bismo sproveli kvalitetnu i profesionalnu zdravstvenu zaštitu u svim ustanovama koje pružaju ove usluge.

Pozivamo vas da nas i dalje pratite putem naših društvenih mreža ( Twitter Facebook Linkedin, Instagram , Youtube)aplikacije DND Commerce i ostanete u toku sa terminima novih edukacija koje vam spremamo.

#kongres #sterilizacija #dezinfekcija #kontrolainfekcije #hirurgija #dndcommerce #zakorakispreddrugih

Iva Pavlović
marketing DND Commerce
email:marketing@dndcommerce.rs
kontakt tel: +381(0)65 2543 436