DND Commerce se kao sponzor II Kongresa Udruženja endoskopskih hirurga Srbije sa međunarodnim učešćem, predstavio u hotelu “Crowne Plaza” u Beogradu od 14-16.novembra sa linijom ARES sterilizacionih uređaja namenjenih reprocesiranju endoskopa renomirane italijanske kompanije Steelco, čiji smo regionalni zastupnici. Naša gošća bila je Elisa Basso, specijalista za endoskopsku proizvodnu liniju kompanije Steelco koja je u naše ime, održala izuzetno predavanje na temu high-level dezinfekcije. Na našem štandu ste mogli da se upoznate sa spomenutim ARES uređajima kompanije Steelco namenjenim reprocesiranju fleksibilnih endoskopa.

Standardi uspeha

Poštujući evropske standarde EN ISO 15883-1/4 i EN 16442, ARES uređaji za reprocesiranje fleksibilnih endoskopa predstavljaju najbolje rešenje u pogledu sigurnosti, automatizacije, praćenja procesa i ergonomskog pristupa dizajnu. Naša gošća, Elisa Basso iz kompanije Steelco, pred punom kongresnom salom “Baltik” hotela “Crowne Plaza”, odgovorila je na najvažnija pitanja i dileme u pogledu pravilnog reprocesiranja endoskopa i još jednom podsetila prisutne na lidersku poziciju kompanije Steelco u oblasti sterilizacije i dezinfekcije medicinskih aparata i pribora.
Zahvaljujemo se svim gostima koji su prisustvovali našem predavanju i pozivamo vas da i ubuduće pratite naš sajt i ostanete u toku sa novitetima koje vam nudimo, budućim edukacijama i izlagačkim programom kao i da nas zapratite putem naših društvenih mreža ( Twitter Facebook Linkedin, Instagram , Youtube)aplikacije DND Commerce .
#kongresUEHS #udruzenjeendoskopskihhirurgasrbije #dndcommerce #endoskop #steelco #sterilizacija #edukacija #crowneplaza #kongresudruzenjaendoskopskihhirurgasrbije #mielegroup #elisabasso
Iva Pavlović
marketing DND Commerce
email:marketing@dndcommerce.rs
kontakt tel: +381(0)65 2543 436