U subotu 20. aprila održan je prvi akreditovani seminar iz oblasti sterilizacije u 2019. godini u organizaciji DND Commerce kompanije.

Svim učesnicima seminara „Značaj i prednost savremene tehnologije u procesu sterilizacije medicinskih instrumenata“  koji su došli da saznaju nešto novo i prošire svoje znanje želimo da se zahvalimo na poverenju i odvojenom vremenu. Nadamo se da smo ispunili očekivanja i da ćete se ponovo i rado odazvati i prijaviti na neke od naših predstojećih edukacija, o kojima ćemo Vas obavestiti na vreme.

Kao što već znate sledeći akreditovani skup iz oblasti reprocesiranja endoskopa održava se 11. maja. Više detalja o seminaru „Dekontaminacija endoskopa – standardi i protokoli“ možete pročitati ovde.

Za sve Vas koji ste bili, kao i za Vas koji niste bili u mogućnosti da prisustvujete seminaru „Značaj i prednost savremene tehnologije u procesu sterilizacije medicinskih instrumenata“ pripremili smo kratak video sa pređašnjeg skupa.

 

Budimo zajedno za korak ispred drugih, pratite nas redovno na društvenim mrežama, sajtu i na aplikaciji, jer kao i do sada, novitetima i iznenađenjima nikad kraja.