Dejan Petrović, Generalni Direktor i Manager DND Commerce, održao je stručno i zapaženo predavanje na temu Pakovnog Materijala za Sterilizaciju i Protokola Procesa Kontrole Sterilizacije u okviru III Kongresa Stomatologa Crne Gore sa Međunarodnim Učešćem. Pred punom kongresnom salom hotela “Mediteran”, gostima su na dinamičan i interaktivan način predstavljeni noviteti naše kompanije uz mogućnost da se sa istima upoznaju na štandu našeg partnera Dental Montenegro.

Najviši standardi sterilizacije

Uz poziv upućen posetiocima predavanja da konstantno unapređuju svoje znanje i postavljaju temelje sve viših standarda u oblasti sterilizacije, još jednom smo potvrdili lidersku poziciju u regionu u edukaciji medicinskog kadra u oblasti sterilizacije. Kao zastupnici renomiranih proizvođača pakovnog materijala i uređaja za sterilizaciju, spajamo najnovija znanja i najnapredniju praksu u cilju podizanja svesti o značaju prevencije nastanka infekcije i načinima na koje to možemo postići.

Jer mi smo uvek – za korak ispred drugih!

Zahvaljujemo se našim partnerima u organizaciji ovog događaja – kompaniji Dental Montenegro kao i Hotelu “Mediteran” u Bečićima koji je bio Domaćin ovog Kongresa. Pozivamo vas da nas i dalje pratite putem naših društvenih mreža ( Twitter , Facebook LinkedinInstagram , Youtube) i aplikacije DND Commerce i ostanete u toku sa terminima novih edukacija koje vam spremamo.

#kongresstomatologa #stomatologija #sterilizacija #dndcommerce #zakorakispreddrugih

Iva Pavlović
marketing DND Commerce
email:marketing@dndcommerce.rs
kontakt tel: +381(0)65 2543 436