DND Commerce Vas sa zadovoljstvom poziva da prisustvujete stručnom seminaru pod nazivom „Značaj i prednost savremene tehnologije u procesu sterilizacije medicinskih instrumenata“, koji će se održati 20. aprila 2019. u hotelu Hilton u Beogradu.

Stručni skup je akreditovan od strane Zdravstvenog Saveta Srbije pod rednim brojem A-1-1009/19 kao nacionalni seminar I kategorije bez učešća kotizacije i nosi 12 bodova za predavače i 6 bodova za učesnike.

Seminar je akreditovan za lekare, stomatologe, farmaceute, medicinske sestre i zdravstvene tehničare.

Budući da je broj mesta ograničen pozivamo sve zainteresovane učesnike da se prijave i osiguraju svoje mesto na vreme.

Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog formulara u nastavku.

Prijavljivanje na akreditovani seminar „Značaj i prednost savremene tehnologije u procesu sterilizacije medicinskih instrumenata“ je završeno. Za obaveštenja o budućim edukacijama i seminarima savetujemo Vam da nas pratite na društvenim mrežama – Facebook, Instagram  i Linkedin, da preuzmete DND Commerce aplikaciju, kao i da pratite naš vebsajt i sekciju Vesti.

 

Kompanija DND Commerce dugi niz godina sprovodi kontinuiranu edukaciju iz oblasti sterilizacije, jer konstantnim razvojem savremenih tehologija, menjaju se i usavršavaju i protokoli u centralnoj sterilizaciji pa je i edukacija u ovom polju od velikog značaja, da ne kažemo neophodna.

Na seminaru „Značaj i prednost savremene tehnologije u procesu sterilizacije medicinskih instrumenata“ svi polaznici će imati priliku da se upoznaju sa savremenim protokolima sterilizacije, najsavremenijom opremom i načinom rada, kroz prezentacije eminentnih predavača.

Budite za korak ispred drugih, preuzmite DND Commerce aplikaciju sa Google Play Store-a i Apple Store-a.

Takođe vas pozivamo da nas zapratite na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Linkedin – budite prvi koji će se upoznati sa novitetima i akivnostima u okviru kompanije DND Commerce.