MIC® - ENTERALNA ISHRANA

AVANOS Medical INC. je lider u svetu u oblasti enteralne ishrane pacijenata i ima najširi spektar sondi i aksesoara za enteralnu ishranu pacijenata.

MIC® – Perkutana endogastrična sonda – PEG. Napravljena od silikona medicinskog stepena kvaliteta, u veličinama 14, 20 i 24 Fr, dolazi u opcijama PULL i PUSH tehnike, moguće je ukloniti bez endoskopske procedure ,,traction removable“ (osim za veličinu 14 FR).

Jedinstveno rešenje na tržištu, unutrašnji prsten pečurkastog oblika koji omogućava vađenje povlačenjem i obezbeđuje manju verovatnoću neželjenog događaja ,,buried bumper syndrome“.

MIC® – Standardna gastro sonda sa balonom, zamenska, rešenje koje omogućava ishranu pacijenata u dužem periodu, pogodna kao zamena nakon Perkutane Endogastrične sonde, ili kao inicijalna sonda uz specijalno za to predviđen set. Jednostavna za upotrebu, lako se menja, napravljena od izuzetno kvalitetnog silikonskog materijala, velike otpornosti, rigidnosti i dugotrajnosti balona.

Takođe, set rešenja sa pristupom ka jejunumu, sonde za enteralnu ishranu i ujedno gastričnu dekompresiju.

MIC-KEY® – Niskoprofilna sonda sa balonom, zamenska. Jedinstvena u svetu, diskretne dimenzije na stomaku pacijenta, od visokokvalitetnog ,,medical grade“ silikona, sa vrlo izdržljivim balonom. Proizvod sa najširim rasponom dimenzija (dijametar 12, 14, 16, 18, 20, 24 Fr i raspona dužina 0,8-4,5 cm), preko 80 dostupnih dimenzija, što omogućava svakom pacijentu najidealniji pristup.

 

Za detaljnije informacije o AVANOS rešenjima za enteralnu ishranu se obratite svom gastroenterologu.