O nama

Za korak ispred drugih

DND Commerce d.o.o. je kompanija koja se bavi regionalnim snabdevanjem inovativnih medicinskih sredstava za različite operativne procedure,uređajima i potrošnim materijalom za sterilizaciju i kontrolu infekcija, bolničkim i profesionalnim dezinfekcionim sredstvima i sistemima za odlaganje infektivnog otpada.

Savremenom  tehnologijom i kontinuiranom edukacijom težimo da budemo ZA KORAK ISPRED DRUGIH i u tom smislu podignemo nivo zdravstvene zaštite. Svi proizvodi ispunjavaju zahteve međunarodnih standarda i regulativa i koriste se u preko 80 zemalja širom sveta.

Osim najkvalitetnijih proizvoda, ono što nas izdvaja od drugih jeste da konstantno ulažemo u obrazovanje putem edukacija, radionica i seminara, neprestano se trudimo da svojim edukativnim programom na što bolji način prezentujemo prednosti naših proizvoda, kao i detaljna uputstva za njihovo korišćenje sa ciljem olakšanog rada u svim zdravstvenim ustanovama. Takođe, naše prezentacije vam pružaju mogućnost upoznavanja proizvoda i njihovu primenu uz dobijanje adekvatnih kataloga i uzoraka. Skladištenje, prodaja i distribucija proizvoda sa jasno definisanim uslovima nabavke, kao i odgovorom na zahteve tržišta, samo su neke od odlika uspešnog poslovanja DND Commerca. Politika firme je stalna težnja ka unapređenju na svim poljima.