Sertifikati

Poslovanje kompanije DND Commerce apsolutno je usklađeno sa međunarodnim i domaćim standardima već duži niz godina, konkretno od 2015.

Kako bi pružila i održala visok stepen kvaliteta usluga, kompanija DND Commerce vodi se politikom integrisanog menadžment sistema (IMS) po standardima ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, OHSAS 18001.

ISO sertifikati kompanije DND Commerce

ISO 9001 je međunarodni standard koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji koje organizacija mora da ispuni da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

ISO 13485 je međunarodno priznati standard za sisteme upravljanja kvalitetom u industriji medicinskih sredstava. Osnovni cilj standarda ISO 13485 je da ubrza usklađivanje zakonskih zahteva medicinskih sredstava sa sistemom upravljanja kvalitetom.

ISO 14001 definiše zahteve za upravljanje zaštitom životne sredine. Osnovna namena je da se stalno poboljšava zaštita životne sredine. Ovaj standard se može primeniti na bilo koje preduzeće koja želi da uspostavi, implementira, održava i unapređuje životnu sredinu i sistem upravljanja u skladu sa svojom izjavom o politici zaštite životne sredine.

OHSAS 18001 je međunarodno priznat standard za zdravlje i bezbednost na radu. Ovaj standard pokriva sve pravilnike, sve obrasce, obuke, zaštitna sredstva i sve što moraju imati radnici u cilju zaštite njihove bezbednosti na radu.

Cilj OHSAS 18001 je da se kontinuirano smanjuje rizik profesionalne opasnosti na radnom mestu, što zauzvrat poboljšava produktivnost kompanije. Zaštita zdravlja na radu je namenjena organizacijama koje su svesne značaja bezbednosti zdravlja svojih zaposlenih i stalno nastoje da unaprede i održavaju nivo fizičke, mentalne i društvene bezbednosti radnika svih zanimanja kao i sprečavanje njihovih povređivanja.