Belintra medicinski nameštaj

Belintra je vodeći Evropski dobavljač logističkih rešenja. Oni su mnogo više od dobavljača opreme. Oni razvijaju neophodnu infrastrukturu, omogućavaju organizacione i logističke procese i implementiraju funkcionalna rešenja.

DND Commerce je distibuter medicinskog nameštaja renomiranog proizvođača iz Belgije – Belintra. Nudimo Vam širok asortiman rešetki za formiranje setova instrumenata (različitih dimenzija), korpi  za sterilizaciju materijala (za folije, pakete, instrumente….), otvorene/zatvorene  police za skladištenje sterilisanog materijala – modularni i pokretni sistemi, zatvorene sisteme (kolica) za transport materijala, kao i brojne druge proizvode.

Zahvaljujući efikasnim skladišnim i transportnim rešenjima, svaka zdravstvena organizacija može da poboljša vreme i sredstva uložena u dobrobit svojih pacijenata. Ovo važi za sva odeljenja: sterilizacija, operaciona sala, hitna služba, intenzivna nega, farmacija…

Tokom 40 godina, Belintra je razvila bogato iskustvo u logistici, zbog čega je i postala pravi stručnjak. Linije različitih proizvoda razvijane su da služe potrebama određenih odeljenja, kao i transportna i skladišna rešenja koja se mogu koristiti u različitim odeljenjima.

Mnogi od proizvoda su dizajnirani tako da se uklope u širok spektar potreba. U slučaju da standardne strukture nisu dovoljne, imaju rešenja koja se mogu prilagoditi specifičnim zahtevima objekta.