Needle counter

Detaljnom analizom tržišta sa željom da upotpuni svoj asortiman kompanija 2001 s.r.l. dolazi do rešenja za bezbednu upotrebu, rukovanje i odlaganje oštrih predmeta koji se koriste prilikom operativnog zahvata, poput hirurških igala i skalpela.

Needle counter – set za odlaganje upotrebljenih hirurških oštrica dizajniran je u skladu sa standardima i potrebama zdravstvenih profesionalaca u cilju sprečavanju povređivanja i krvno-prenosivih infekcija. Plastična kutija koja čini osnovu proizvoda je sačinjena od polistirena – materijala koji je čini neprobojnom, dok je sama unutrašnost obložena magnetnom ili penastom osnovom za odlaganje upotrebljenog pribora.

Nakon što je skalpel iskorišćen njegovu oštricu možete dezbedno odvojiti na posebnom nastavku na kutiji koji je namenjen za to i odložiti je na brojčano magnetno bolje koje će je privući i pričvrstiti. Penasta osnova sa brojčanim poljem (ukupno 15) namenjena je da u nju uronite iskorišćene hirurške igle samim tim omogućavajući Vam bolju preglednost i kontrolu nad upotrebljenim priborom i olakšavajuči njegovo sakupljanje a kasnije i reprocesiranje.

Svaki proizvod je posebno upakovan i sterilisan, ne sadrži lateks i na njemu se takođe nalazi i broj koji omogućava praćenje proivoda od trenutka izlaska iz fabrike do njegovog konačnog zatvaranja.

Poseduje sistem za sigurnosno zatvaranje kako ne bi došlo do slučanog otvaranja i povređivanja, kao i spoljašnji lepljivi aplikator koji služi da proizvod pričvrstite za operacioni sto.