PB Line

Linija kontejnera za oštre predmete kompanije 2001 s.r.l.  pod nazivom PB line je takođe jedan od jedinstvenih proizvoda koji kompanija nudi budući da je kompletna napravljena od recikliranog polipropilena PP i donosi novu primenu plastici, odnosno upotreba starih proizvoda kako bi proizveli nove i smanjili loš uticaj na životnu sredinu. Poklopac samog kontejnera od recikliranog materijala dostupan je u svim bojama, dok je sam kontejner dostupan samo u tamno sivoj boji, što donosi velike mogućnosti u sortiranju otpada po bojama poklopca.

PB line kontejneri usagrašeni su sa REACH evropskom Uredbom, ne poseduju halogenovana jedinjenja, dioksin niti furan i napravljeni su bez ftalata, silicijuma i njegovih jedinjenja.

Namenjeni su za za jednokratnu upotrebu prilikom odlaganja infektivnog kliničkog otpada većih dimenzija, iskorišćenih oštrih predmeta i igala. Njihov ergonomski dizajn poklopca i dna napravljen je da pruži stabilnost prilikom slaganja i transporta, nalegajući idealno jedan kontejner na drugi. Sam poklopac poseduje široki otvor velićine 40x30cm -koja je dizajnirana za skladištenje i slaganje paleta EU veličine 80X120cm.

Sistem hermetičkog zatvaranja osiguran prisustvom ergonomske zaptivne mase omogućava da samo jedanim pritiskom duž bočnih strana u potpunosti nalegne na kontejner. Na njemu se takođe nalazi ugrađena široka i otporna drška koja je pogodna za lagano otvaranje i zatvaranje prilikom upotrebe, dok se glavne – čvršće ručke nalaze sa obe strane kutije za lakši transport napunjenih kontejnera.

Svaki kontejner poseduje 4  bezbednosna sistema ugrađena u sva 4 ugla, garantujući maksimalnu zaštitu od curenja u slučaju udara i naznačenu količinu (-MAX-) iznad koje se ne sme prepunjavati.

Svaki detalj na kontejneru je pažljivo analiziran i unapređen kroz godine iskustva koje je kompanija 2001 s.r.l. stekla te uz kontejnere PB line možete poručiti i dve vrste kolica od polipropilenskog lima ili nerđajučeg čelika.

Kontejneri su dostupni u 3 veličine: 30 L, 50L i 60 L.

Poklopac je dostupan u sledećim bojama: