Safety box line

 

Linija kantica za oštre predmete kompanije 2001 s.r.l.  pod nazivom Safety box line namenjena je za jednokratnu upotrebu prilikom odlaganja infektivnog kliničkog otpada, iskorišćenih oštrih predmeta i igala. Napravljene su od visokokvalitetnih materijala – polipropilena PP, vrlo otpornog prilikom naprezanja i prenošenja kako bi sprečili nastanak nezeljenih događaja, odnosno deformisanja kantica i povređivanja zdravstvenih profesionalaca.

Odlikuje ih specifičan oblik – konične zarubljene kupe i poklopac sa velikim otvorom koji je pogodan za izručivanje i različite vrste oštrih premeta i igala, dimenzija – 60 x 110mm . Na samom poklopcu postoji dodatak za privremeno i konačno zatvaranje, kao i plastična drška koja je pričvršćena za kutiju, takođe napravljena od istog materijala, za jednostavniji transport napunjenih kantica. Svaka kutija poseduje naznačenu količinu (-MAX-) iznad koje se ne sme prepunjavati.

 

 

Nalepnica koja se nalazi na samoj kutiji je neodvojiva, radi sigurnijeg sistema praćenja i u skladu sa Uredbom EU.

Svaki detalj na kutiji je pažljivo analiziran i unapređen kroz godine iskustva koje je kompanija stekla te uz kantice možete poručiti i univerzalnu dršku od nerđajućeg čelika, kako bi lakše fiksirali kanticu za zid ili kolica.

 

Dostupne su u sledećim dimenzijama:

 

Naziv artikla Nominalni kapacitet  Težina   Bruto težina Dimenzije  Pakovanje    Sertifikat
4L / SAFETY BOX 3,4 L 296 gr 1,7 kg 180 x 225H mm 50 k/kutija

800 k/paleta

BS
 6L / SAFETY BOX  5,7 L  369 gr  3,1 kg  180 x 310H mm  40 k/kutija

640 k/paleta

 BS