Close

Safety box line

Safety box line

Linija kantica za oštre predmete kompanije 2001 s.r.l.  pod nazivom Safety box line namenjena je za jednokratnu upotrebu prilikom odlaganja infektivnog kliničkog otpada, iskorišćenih oštrih predmeta i igala. Napravljene su od visokokvalitetnih materijala – polipropilena PP, vrlo otpornog prilikom naprezanja i prenošenja kako bi sprečili nastanak nezeljenih događaja, odnosno deformisanja kantica i povređivanja zdravstvenih profesionalaca.

Odlikuje ih specifičan oblik – konične zarubljene kupe i poklopac sa velikim otvorom koji je pogodan za izručivanje i različite vrste oštrih premeta i igala, dimenzija – 60 x 110mm . Na samom poklopcu postoji dodatak za privremeno i konačno zatvaranje, kao i plastična drška koja je pričvršćena za kutiju, takođe napravljena od istog materijala, za jednostavniji transport napunjenih kantica. Svaka kutija poseduje naznačenu količinu (-MAX-) iznad koje se ne sme prepunjavati.

Safety box line

Nalepnica koja se nalazi na samoj kutiji je neodvojiva, radi sigurnijeg sistema praćenja i u skladu sa Uredbom EU.

Svaki detalj na kutiji je pažljivo analiziran i unapređen kroz godine iskustva koje je kompanija stekla te uz kantice možete poručiti i univerzalnu dršku od nerđajućeg čelika, kako bi lakše fiksirali kanticu za zid ili kolica.

Dostupne su u sledećim dimenzijama:

Naziv artiklaNominalni kapacitet Težina  Bruto težinaDimenzije Pakovanje   Sertifikat
4L /Safety Box3,4 L296 gr1,7 kg180 x 225H mm50 k/kutija800 k/paletaBS
6L / Safety Box5,7 L369 gr3,1 kg180 x 310H mm40 k/kutija640 k/paletaBS