Safety box line

Linija kantica za oštre predmete kompanije 2001 s.r.l.  pod nazivom Safety box line namenjena je za jednokratnu upotrebu prilikom odlaganja infektivnog kliničkog otpada, iskorišćenih oštrih predmeta i igala. Napravljene su od visokokvalitetnih materijala – polipropilena PP, vrlo otpornog prilikom naprezanja i prenošenja kako bi sprečili nastanak nezeljenih događaja, odnosno deformisanja kantica i povređivanja zdravstvenih profesionalaca.

Odlikuje ih specifičan oblik – konične zarubljene kupe i poklopac sa velikim otvorom koji je pogodan za izručivanje i različite vrste oštrih premeta i igala, dimenzija – 60 x 110mm . Na samom poklopcu postoji dodatak za privremeno i konačno zatvaranje, kao i plastična drška koja je pričvršćena za kutiju, takođe napravljena od istog materijala, za jednostavniji transport napunjenih kantica. Svaka kutija poseduje naznačenu količinu (-MAX-) iznad koje se ne sme prepunjavati.

Nalepnica koja se nalazi na samoj kutiji je neodvojiva, radi sigurnijeg sistema praćenja i u skladu sa Uredbom EU.

Svaki detalj na kutiji je pažljivo analiziran i unapređen kroz godine iskustva koje je kompanija stekla te uz kantice možete poručiti i univerzalnu dršku od nerđajućeg čelika, kako bi lakše fiksirali kanticu za zid ili kolica.

Dostupne su u sledećim dimenzijama:

Naziv artiklaNominalni kapacitet Težina  Bruto težinaDimenzije Pakovanje   Sertifikat
4L /Safety Box3,4 L296 gr1,7 kg180 x 225H mm50 k/kutija800 k/paletaBS
6L / Safety Box5,7 L369 gr3,1 kg180 x 310H mm40 k/kutija640 k/paletaBS