You are currently viewing 19. Beogradski Internacionalni simpozijum o bolu – 19.BISOP

19. Beogradski Internacionalni simpozijum o bolu – 19.BISOP

  • Post category:Vesti

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da se pridružite na 19.BISOP – u koji se održava 18.maja 2024, u Crown Plaza hotelu u Beogradu, gde će kompanija DND COMMERCE koja predstavlja najistaknutije svetske brendove iz oblasti interventne terapije bola biti generalni sponzor.

Još veće nam je zadovoljatvo da možemo da Vas pozovemo na DND-ov sponzorisani Workshop gde ćete imati prilike da naučite procedureza terapiju hroničnog bola ramena,lakta,kolena i za terapiju plantarnog fascitis.
Na ovom Workshop-u će nam se pridružiti istaknuti stručnjak iz ove oblasti doktor Ender Sir iz Turske koji ima veliko iskustvo u terapiji bola u vojnoj bolnici u Ankari.
Na četiri stanice ultrazvuka, pored njega će se pridružiti i još troje istaknutih lekara iz ove oblasti iz Beograda i to iz Kliničkog bolničkog centra “Dragiša Mišović”, i Kliničkog centra Srbije.

Nakon ovog Workshop-a koji se dešava u petak 17.maja, imamo čast da ugostimo pomenutog doktora Endera na našoj sponzorisanoj sesiji koja se zove Advanced interventional pain session, gde će on pričati o interventnim procedurama za terpiju perifernih zglobova.
Takođe u ovoj sesiji će govoriti i naš čuveni profesor doktor Predrag Stevanović, kao i klinički asistent doktor Nemanja Dimić,koji će govoriti o najnaprednijim procedurama za terapiju lumbalnog bola i radikulopatija koje se oslanjaju na direktnu vizualizaciju(epiduroskopija) kao i na druge manje invazivne procedure za ovu patologiju.

Prijave za učešće na Workshop-u koji se održava 17.maja se primaju putem maila DND COMMERCE kompanije – avanos@dndcommerce.rs do 01.05.2024.godine.
Broj mesta je ograničen
.