You are currently viewing Blistavo čisto

Blistavo čisto

  • Post category:Vesti

Čist pod – stvar navike

Važnost u sprečavanju širenja bakterija i virusa je redovno održavanje i čišćenje. Pored održavanja površina, možda deo na kome se najviše skupljaju virusi je pod. Pod je najizloženiji za širenje bakterija koje se unose. Agresivna sredstva ili čist alkohol, pored toga što nisu preporučljiva za tu primenu, oštećuju površine. Bakterije je jako lako šire i prenose, a neke mogu da žive i po nekoliko dana.

U bolničkim ustanovama se posebno vodi računa o održavanju poda. Ljudi konstantno cirkulišu i kreću se, samim ti se unosi dosta prljavštine i bakterija, pa je nivo dezinfekcije i čišćenja po više puta na dnevnom nivou. Koriste se sredstva koje ne izazivaju alergijske reakcije, takodje ubijaju bakterije i viruse i ne štete okolini.

Ručno i mašinsko pranje poda

Sistem za održavanje u bolničkim objektima ili većim objektima je posebno definisan. Tim koji je zadružen za održavanje koristi ručno i mašinsko čišćenje. Mašinsko čišćenje se obično koristi za veće površine i objekte, uz adekvatnu hemiju, jako je delotvorno, jer u kombinaciji sa vodenom parom i adekvatnim sredstvom za čišćenje ubija bakterije sa površine poda.

Dejstvo sredstava za dezinfekciju

Sredstva za dezinfekciju je potrebno pažljivo birati, pored prijatnog mirisa, najvažnije je dejstvo. Kompanija Adranox se pobrinula da spoji lepo i korisno, da pored prijatnog mirisa sredstvo Hygien F , deluje na sve vrste bakterija i virusa. Preporučeno je za korišćenje i kod mašinskog i kod ručnog čišćenja. Benefit je što ne ostavlja tragove i nije ga potrebno ispirati. Samim tim je ne zahteva dodatno vreme za čišćenje.

Sredstvo 3u1 – prijatnog mirisa

                         eliminiše bakterije i viruse

                         štedi vreme i energiju

Uštedite i vi važe vreme i osvežite vaše prostorije, bolnice ili poslovne objekte uz Hygien F