Dezinfekcija sanitarija

Dezinfekcija kao imperativ našeg zdravlja

  • Post category:Vesti

Kada je u pitanju dezinfekcija jako je važno obratiti pažnju ne samo na dezinfekciju ruku, već i na dezinfekciju kupatilskih prostorija, da li u vašoj kući, stanu ili u zdravstvenim ustanovama.

Da li ste znali?

Toalet je nastao još 3200 god pre nove ere u Mesopotamiji, moderniji princip korišćenja toaleta nastao je 4. God. Pre nove ere u severozapadnoj Indiji, kada je bilo omogućeno i korišćenje vode, to su bile takozvane prve urbane sanitarije.

Godinama se sistem razvijao i sada u novom dobu imamo više mogućnosti. Međutim, u pojedinim zemljama sveta koje su manje razvijene i dalje postoji problem prenosivih bolesti, bakterija i infekcija, upravo zbog ne adekvatnog održavanja kupatilskih sanitarija.

Kod nas, mogućnosti su mnogo veće, pa možemo da idemo u korak sa svetom. Kako na globalnom nivou, tako i na nivou pojedinca, posebno protekle dve godine, stvorili smo svest očuvanja našeg zdravlja od širenja infekcija, pa pribegavamo raznim sredstvima kako bi učinak bio što bolji.

U tome nam pomaže kompanija Adranox, proizvodom nove generacije Smart WC, koji svojim sastavom pomaže ne samo u dezinfekciji sanitarija, već i u uklanjanju rđe, upornog kamenca, masnoće…

Jer zdravlje je na prvom mestu.... budite za korak ispred drugih