You are currently viewing Kako vratiti sjaj

Kako vratiti sjaj

  • Post category:Vesti

Na svaki detalj je potrebno posebno obratiti pažnju kada je čišćenje u pitanju, posebno ako je higijena bolnica i naših domova u pitanju. Potrebno je održavati i više puta u toku dana, a u tom poslu mogu samo da pomognu adekvatna sredstva za održavanje različitih površina. U raznim odeljenjima bolnice, kao što su sterilizacija, operacione sale, isto se odnosi na staklene površine, podove i toalete. Kako bi se sačuvale površine, a ujedno i očistile potrebno je koristiti samo najbolje. U našim kućama, kao i u bolnicama, neprestanu borbu imamo sa kamencem, koji uporno uništava naše sanitarije.

Kako bi se vratio sjaj sanitarijama i kupatilskom nameštaju, nije dovoljno samo ga prebrisati, pravi efekat ima ako stvara zaštitni sloj i čuva neko vreme. Baš do takvog efekta dolazi korišćenjem sredstva Zerokal, kompanije Adranox.

Ali kompanija Adranox nam je našla rešenje za čišćenje mnogobrojnih površina koje su nam do sada stvarale napor. Svojim neverovatnim sastavom Ultra degreaser, koje ne samo da je delotvorno u čišćenju masnih površina, ulja, organskih i neorganskih masnoća, već štiti našu kožu ukoliko dođe u dodir sa njom i jako je prijatnog mirisa, koji ne stvara nelagodnost.

Prilikom čišćenja podova možemo biti sigurni da je očišćeno baš kako treba, jer uz Hygien F dobijamo 3 u 1 efekat – čisto, dezinfikovano i svežeg mirisa.

Jedan od najtežih poslova je brisanje staklenih površina, koje nam ponekad zadaju veliku muku. Ali kompanija Adranox ima savršeno rešenje za to. Sredstvom M1, nikad lakše nije bilo uklanjanje mrlja i nečistoća sa staklenih površina, samo jednim potezom vraća sjaj i širi prijatan i osvežavajući miris.

Da bismo zaista kompletirali ovaj savršen sklop sredstava za profesionalnu higijenu, nećemo zanemariti sredstva za WC. Uništava bakterije, štiti wc školjku i uklanja apsolutno svu prljavštinu sa nje.

Za savršen sjaj… za korak ispred drugih vaš DND Commerce.