korpe za sterilizaciju

Korpe za sterilizaciju

  • Post category:Vesti

Važnost očuvanja instrumenata

Instrumente koji se isključivo koriste u bolnicama, osnovni hirurški “alat”, važno je na pravilan način čuvati, čistiti, sterilisati i negovati, kako ne bi došlo do neželjenih posledica. Obzirom da instrumenti nisu single-use, tj jednokratni, adekvatnim proizvodima i pravilnom sterilizacijom, imaju duži životni vek.

Procedura pakovanja

Nakon što se kontaminirani instrumenti operu u perilici i ohlade, takodje nakon tretiranja posebnim sredstvima za očuvanje instrumenata, stavljaju se u posebne žičane korpe ,koje su obložene podmetačima napravljenim od celuloze. Korpe se oblazu papirom kako ne bi došlo do oštećenja vrhova instrumenata i na taj način je set instrumenata na pravilan način pripremljen za dalju proceduru pakovanja i sterilizacije.

Najbolje rešenje

Kompanija CBM se pobrinula za dizajn korpa za sterilizaciju. Ne samo da su ih dizajnirali u više veličina, kako bi se prilagodile svim instrumentima, već su i ivice zaobljene, a ono po čemu se posebno izdvajaju je Easy fit sistem držača, radi bezbednog rukovanja hirurškim instrumentima.

Za lak i bezbedan način održavanja vaših instrumenata pobrinula se kompanija CBM.