You are currently viewing Lakši način odmašćivanja

Lakši način odmašćivanja

  • Post category:Vesti

Tvrdnokorne naslage

Jedan od najvećih problema kada je čišćenje u pitanju je rešavanje tvrdokornih naslaga i masnoća.

Da li u kućnim uslovima, poslovnom prostoru ili u ordinacijama i bolnicama, uklanjanje tvrdokornih fleka od ulja, organskih i neorganskih masnoća i tvrdokornih naslaga, je naporan i težak posao.

Naslage mogu nastati na razne načine, kao npr. zagoreli ostaci hrane, fleke usled neadekvatnog korišćenja odredjenih sredstava i dr.

Adekvatno čišćenje

 Sunđeri, četke, krpe, sredstva koja imamo kod kuće, u kancelariji, ordinaciji, bolnici i sl. i puno strpljenja, samo su neke od priprema ( bar nama to deluje tako ). Kako sve ide u korak sa vremenom, sredstva naših baka su zamenila jednostavnija sredstva za upotrebu. Sad za čišćenje nisu potrebne posebne pripreme, sve to može zameniti jedno sredstvo, samo je pitanje koje je sredstvo zaista delotvorno.

Najbolje rešenje

Samo se naprska, sačeka se 15 minuta i prljavština nestane. Sve to zvuči neverovatno, međutim zaista je tako. Kompanija Adranox, po potrebama korisnika dizajnirala je i napravila sredstvo koje ispunjava sva naša očekivanja. U samo nekoliko minuta tvrdokorne fleke se razgrađuju i lako čiste sa svih površina, pa je iz tog razloga pogodno za dosta površina kao što su radne površine, kuhinjska oprema, radni stolovi, nameštaj, pločice, sudopera i sl. Za bolnice, vaše domove, poslovne prostore… – 3 u 1  ultra sredstvo – Ultra degreaser.