You are currently viewing Naši partneri

Naši partneri

  • Post category:Vesti

Adranox i CBM

CBM je kompanija koja snabdeva bolnice i klinike aparatima za sterilizaciju i hirurškim instrumentima preko sedamdeset godina. Godinama unazad CBM kompanija ima istoriju revolucionarnih proizvoda koji su poboljšali i olakšali rad bolnica. Kada bismo počeli od početka, od samog osnivanja, oni su bili prva italijanska kompanija koja je počela sa proizvodnjom hirurških instrumenata i aparata za sterilizaciju. Sredinom 20. veka još nije bio potpuno razvijen sistem sterilizacije, pa je kompanija CBM svojim parnim sterilizatorima i sterilizatorima koji celokupan proces sterilizacije obavljaju toplim vazduhom uvela inovacije koje su umnogome pomogle radu odeljenja sterilizacije. Pored unapređenja odeljenja sterililizacije, pomogli su i u razvoju ostalih bolničkih odeljenja dizajnom određenih bolničkih instrumenata. Kako se kompanija razvijala još više tokom druge polovine 20. veka, inovativnim proizvodima su širili delatnost i unapređivali rad i razvoj bolnica kako u Italiji, tako i u svetu.

Pored kompanije koja svojim kvalitetom i proizvodima opravdava svoje ime već dugi niz godina, svoje partnerstvo razvijamo i sa mladom inovativnom firmom koja nam otvara nove prozore u svetu dezinfekcije i reprocesiranja, jedinstvenog naziva i upravo iz Italije – Adranox kompanijom.

Pored programa za dezinfekciju ruku, kao i linije proizvoda za ličnu higijenu, u svom asortimanu ima proizvode posvećene održavanju hirurških instrumenata, obnavlja ih i vraća im stari sjaj. S tim u vezi odlično se uklapa sa kompanijom koja dugi niz godina proizvodi i nudi kvalitet proizvoda namenjenih za bolnička odeljenja, tj. hirurške instrumente.

Sastav proizvoda nije agresivan i štetan za korisnika, a ni za proizvod, produžava vek instrumenata i time ih štiti i održava. Slobodno možemo reći da kompanija Adranox, pored kvaliteta, nudi i dugoročno ekonomično rešenje. Jer kvalitet je made in Italy.