Papir za sterilizaciju

Papir za pakovanje u čistoj zoni sterilizacije

  • Post category:Vesti

Kada pomenemo krep papir, prva asocijacija nam je dekoracija i pakovanje, gde se inače i koristi.Takodje nas asocira na pozorište i razne kostime.

Međutim, povezanost bolnica i krep papiraje je jako značajna i važna. Naime, krep papir se još od davnina koristio kao zaštitna oprema u kontaminiranim zonama u bolnicama, može se reći da se ta tradicija nastavila i danas. Kako se pokazao kao dobra zaštitna oprema, vremenom je uveden u druga bolnička odeljenja.

Danas je jedan od najznačajnijih u čistoj zoni centralne sterilizacije.

Kompanija Sterimed je uz uvažavanje najviših standarda, u kombinaciji zaštitne i mikrobne barijere,dizajnirala papire za pakovanje koji su pogodni za pakovanje različitih tipova setova. Sa aseptičnim otvaranjem, Sterimed nudi papire za sterilizaciju različitih tipova, karakteristika i veličina.

Kako se kompanija razvijala, a samim su se stadardi i potražnje korisnika prmenili, pa je kompanija Sterimed pored pakovnog krep papira, dizajnirala, DUO papir za celokupan i olakšan postupak pakovanja.

Pakovni DUO papir je sačinjen od zelenog krep papira i SMS plavog koji su fabrički spojeni po ivicama, takav dizaj smanjuje vreme pakovanja i osigurava bezbednost setova koji su prošli kroz proces sterilizacije.

Slobodno možemo reći da je DUO papir kompanije Sterimed, potreba svake centralne sterilizacije.