Sistem pakovanja

Sistem pakovanja u bolničkim odeljenjima – INTEGRAPAK

  • Post category:Vesti

Kompanija SPS Medical je pored mnogobrojnih uspešnih proizvoda koji se u bolnicama širom sveta, dizajnirala jedinstveni sistem olakšanog pakovanja medicinskih instrumenata.

Naime, kako bi se izbeglo oštećenje pakaovanja prilikom transporta, kompanija SPS Medical je svojim proizvodom INTEGRApak olakšala i osigurala siguran transport sterilnih instrumenata od odeljenja za sterilizaciju do operacione sale.

Nakon upotrebe kontaminirani instrumenti tj. instrumenti koji su korišćeni za intervencije ili operacije, odnose se u odeljenje za sterilizaciju, kako bi se sterilisali i bili spremni za ponovnu upotrebu.

Sam proces sterilizacije je kompleksan i detaljan, pa se na svaki segment obraća pažnja i procedura se vrši po određenim protokolima.

Važnu ulogu u procesu sterilizacije ima i INTEGRApak. Instrumenti se nakon pranja na određenoj temperaturi pakuju i pripremaju za sterilizaciju. Samom upotrebom INTEGRApak sistema, koji je sačinjen od SMS papira u plavoj i zelenoj boji, olakšano je uočavanje eventualnih oštećenja na pakovanju.

Možemo sa slobodom reći da je korišćenjem INTEGRApak sistema omogućena ušteda vremena, sigurniji sistem pakovanja i olakšan rad osoblju.

….za korak ispred