DND COMMERCE

Uz vas smo već 30 godina

  • Post category:Vesti

Sada već davne 1992 godine kada svest o sterilizaciji još nije bila na zavidnom nivou, kompanija DND Commerce je svojim edukativnim programom pokušala da pomeri granice već utabanih staza starijih kolega i promeni svest o zastarelim i težim metodama kako samog pakovanja, tako i celokupnog procesa sterilizacije.

Naime, istorijat našeg poslovanja je bogat mnogobrojnim edukativnim programom, sa ciljem podizanja nivoa zaštite zdravlja i unapređenju bolničkih odeljenja.

Samim razvojom tehnologije i potrebama krajnjeg korisnika, danas je olakšan rad i što je najvažnije vreme procesa je smanjeno, a kvalitet je na dosta višem nivou.

Kako nam je najvažnije zadovoljstvo korisnika, kvalitet naših proizvoda je neprikosnoven, zahteva međunarodne standarde i koristi se u preko 80 svetskih zemalja.

Dugih 30 godina iz dana u dan se trudimo da sačuvamo vaše poverenje svojim zalaganjem i kvalitetom. Trudimo se da u svakom razdoblju budemo u korak sa tehnologijom, jer je vaše zdravlje i zadovoljstvo naša najveća pobeda.