XI Kongresa Udruženja Medicinskih Sestara – Tehničara Intenzivne Nege, Anestezije i Reanimacije Srbije 26.04-28.04.2024

  • Post category:Vesti

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo bili Zlatni sponzori XI Kongresa Udruženja Medicinskih Sestara – Tehničara Intenzivne Nege, Anestezije i Reanimacije Srbije koji se održao 26-28 aprila. Kao dugogodišnji zagovornici medicinske struke i zdravstvene zajednice, sa ponosom podržavamo ovaj važan skup. Naša posvećenost podršci medicinskog osoblja odražava se u našem stalnom zalaganju za unapređenje kvaliteta zdravstvene nege i kontinuiranom podrškom edukaciji i profesionalnom razvoju. Verujemo u snagu zajedničkog rada i znanja koje će biti deljeno na ovom kongresu kako bi se unapredila praksa i podigao standard nege u Srbiji. Sa ponosom smo podržali Kongres Udruženja Medicinskih Sestara – Tehničara Intenzivne Nege, Anestezije i Reanimacije Srbije i radujemo se što smo bili deo ovog važnog događaja.

Na ovom kongresu smo predstavili naše najnovije inovativne proizvode koji će unaprediti praksu zdravstvene nege. Iz kompanije 99 Technologies iz Švajcarske, predstavićemo Modulator Micro-Nebulizer 99 MB – Aparat za mikro-nebulizaciju dezinfekcionih rastvora. Ovaj aparat je jedinstven u Srbiji, i jedino naša firma DND COMMERCE ima registrovan kao medicinsko sredstvo, i predstavlja revolucionarno rešenje u procesu dezinfekcije.
Osim toga, takođe imamo registrovani dezinfekcioni rastvor pod nazivom 99S koji je namenjen za upotrebu sa tim aparatom.Tehnologija aparata omogućava efikasnu distribuciju dezinfekcionih rastvora u mikro-čestice, pružajući tako visok nivo sterilnosti i higijene.

Takođe smo predstavili i proizvode od firme Emodial Srl, kao što je dressing koji otpušta jone srebra za upravljanje vaskularnim pristupom. Ovaj proizvod donosi naprednu tehnologiju i efikasnost u održavanju higijene vaskularnih pristupa, pružajući tako bolju zaštitu i prevenciju infekcija.