You are currently viewing Zaštitite površine osetljive na dodir

Zaštitite površine osetljive na dodir

  • Post category:Vesti

Čišćenje površina osetljivih na dodir je važan deo higijene i predstavlja proces uklanjanja prljavštine, prašine i drugih nečistoća sa površina koje se često dodiruju. Ove površine uključuju električnu medicinsku opremu, respiratore, inkubatore, ekrane osetljive na dodir, monitore, hirurške lampe, operacione stolove… Čišćenje površina osetljivih na dodir pomaže u sprečavanju širenja bolesti i infekcija i održavanju higijene u okruženju.

Kako bismo se zaštitili potencijalnog širenja bolesti I infekcija, treba obratiti pažnju na sve elemente koji su u kontaktu, kako sa pacijentima, tako I sa osobljem. Osetljive površine su jedne od njih. Ali mi smo tu da brinemo umesto vas. Vodeći se potrebama da opravda  očekivanja I poboljša bezbednost od prenosnih infekcija, kopanija Adranox je svojim proizvodom Surface, obezbedila sigurnos u očuvanju našeg zdravlja.

Jednostavnim izgledom I lakom upotrebom proizvoda dobijamo, ne samo uklanjanje nečistoća, već  i  dezinfekciju  površina osetljivih na dodir .

Budite I vi za korak ispred drugih…