You are currently viewing Za sjaj vaših prozora

Za sjaj vaših prozora

Kada zadjemo u istoriju i osvrnemo se na standard i načine rada naših baka, uvidjamo i divimo se sposobnosti i snalažljivosti. Mnoge kućne poslove obavljamo baš „ po starinski“, kako bismo to žargonski rekli. U priči sa mojom bakom čišćenje i održavanje kuće se svodilo na vodu i alkoholno sirće, radi ubijanja bakterija. Baš u to vreme kada je ona bila mlada, a posebno u manjim mestima, išlo se do bunara ili izvora po čistu hladnu vodu za pranje i održavanje kuće. Kako bi ona rekla „Uzmeš i pretočiš malo vode u metalnu posudu, pa dve, tri kapi sirćeta i trljaš novinama, dok ne vidiš da se cakli kao čaša“. I danas kada tražimo po internetu najefikasnije načine, najčešći saveti za pranje prozora su voda i novine. Ali kako sve napreduje, tako i sastav sredstava za održavanje kuće nadograđuju i poboljšavaju.

čišćenje stakala

Ali danas sa adekvatnim sredstvima, krpama i sunđerima, čišćenje može biti zanimljivo. Kompanija Adranox je svojim sastavom napravila svojstven proizvod, prijatnog mirisa i delotvornog dejstva.

Sama ambalaža je prilagođena za lakše korišćenje, pa nam je danas omogućeno da bez kofe, hladne vode i sirćeta i najvažnije, bez dodatnog napora, obrišemo stakla i okvire prozora.

Mi smo našli najbolje rešenje, a vi?